Cautare:

Info student:
[?]

  • CNP:
  • Nr. Matricol:
  • Parola:

Contact:

Rectorat:

Tel. 0256/359.198

E-mail: ued@deu.ro

Facultatea de Drept:

Tel. 0256/359.199

E-mail: drept_lg@deu.ro

Facultatea de Stiinte Economice:

Tel. 0256/359.200

E-mail: stiinte_lg@deu.ro

Astazi este: Vineri, 22-Octombrie-2021
UED » » Oferte locuri de muncă


Anul 2019-2020:

  • Studenții de la Facultatea de Drept și Facultatea de Științe Economice din cadrul UED Lugoj au fost informați despre Târgul de carieră organizat la nivel național, Angajatori de TOP Timişoara, eveniment ce a avut loc la Centrul Regional de Afaceri Timişoara (CRAFT), în perioada 18 - 19 Octombrie 2019, și unde au fost prezente 70 de companii de top din Banat cu peste 3.000 de oferte de joburi.
  • Studenții de la Facultatea de Drept și Facultatea de Științe Economice din cadrul UED Lugoj au fost informați despre Târgul de carieră, BuzzCamp Timișoara, eveniment ce a avut loc la Hotel Timișoara, în perioada 12 Noiembrie 2019.


 

Internship-uri şi Job-uri prin Trivago GmbH și Job Trust
 

În atenţia studenţilor şi absolvenţilor Universităţii Europene "Drăgan" din Lugoj !!!


Compania Trivago GmbH este cel mai mare website de căutare de hoteluri la nivel mondial, iar sediul companiei este în Düsseldorf, Germania.

Înfiinţat în anul 2005, Trivago oferă zilnic oportunităţi de carieră în domenii precum Comunicare, Relaţii Publice, Finanţe, Online Marketing, Servicii cu clienţii şi multe altele, atât studenţilor cât şi absolvenţilor. De asemenea, există varianta de job pentru perioada vacanţei de vară.

Vezi cum este să începi să lucrezi pentru cel mai mare comparator de preţuri hoteliere din lume, cu sediul în Düsseldorf-Germania.

Job Trust oferă un număr mare de locuri de practica plătite si joburi de vara la hoteluri de 4 si 5* in Grecia. Programul oferă salariu lunar in funcție de experiența in domeniu, cazare si 3 mese pe zi gratuite, plus rambursarea transportului (din Romania in Grecia si înapoi). Mai mult, toate programele sunt gratuite, nepercepându-se nici un fel de taxa sau comision.


 

Locuri de muncă pentru studenții U.E.D. în Grecia