Acasa » Ştiri/Evenimente » BRD – partener al Universității Europene ”Drăgan” din Lugoj

Ştiri/Evenimente

BRD – partener al Universității Europene ”Drăgan” din Lugoj

07 03 2021

Universitatea Europeană ”Drăgan” din Lugoj sprijină permanent și nemijlocit integrarea studenților săi pe piața muncii, prin organizarea de întâlniri cu reprezentanții mediului de afaceri regional din numeroase domenii de activitate.

Activitățile au fost organizate de către rectorul instituției, conf.univ.dr. Dumitru Cornean, prorectorul Universității, conf.univ.dr. Gabriel Ionel Dobrin, și cu participarea activă a Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră al UED, coordonator – ec. Schmidt Timeea Maria.

Astfel, în data de 15 ianuarie 2021, a fost organizată o dezbatere online pe platforma UED, cu tema ”Rolul și importanța sectorului bancar în economia modernă”, unde au fost diseminate informații specifice cu privire la impactul sistemului bancar asupra economiei contemporane.

Invitatul de seamă al acestui eveniment a fost ec. Lăcrimioara Nicoli, agency manager BRD – Groupe Société Générale, sucursala Lugoj.

* Mai multe detalii veți regăsi accesând linkul publicației Ziua de Vest: https://www.ziuadevest.ro/brd-partener-al-universitatii-europene-dragan-din-lugoj/


DRAGAN GROUP