UED » » Oferte locuri de muncă


Programul "Locuri de muncă subvenţionate pentru TINERI" în cadrul IMM-urilor îți oferă șansa unui job!

 

Universitatea Europeană "Drăgan" din Lugoj şi Departamentul pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediul de Afaceri şi Turism (DIMMMAT) organizează în data de 28 octombrie 2014, ora 12:00, la sediul universităţii, în Amfiteatrul A01, o sesiune de informare privind proiectul "Locuri de muncă subvenţionate pentru TINERI", precum şi programele naţionale cu finanţare nerambursabilă de la bugetul de stat, instrumente de sprijin care se adresează tinerilor absolvenţi, întreprinzătorilor şi potenţialilor antreprenori.

În cadrul evenimentului se va semna protocolul de colaborare între Departamentul pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediul de Afaceri şi Turism şi Universitatea Europeană "Drăgan" din Lugoj, în cadrul Schemei de ajutor de minimis "Locuri de muncă subvenţionate".

Sunt invitaţi să participe absolvenţii de studii superioare şi medii din Lugoj - promoţia 2014 şi IMM-urile din zona Lugojului care doresc să se înscrie pentru a primi ajutorul de minimis privind "Locurile de muncă subvenţionate".

La eveniment vor participa, în calitate de invitaţi speciali din partea Departamentului pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediul de Afaceri şi Turism, doamna Anca-Laura Ionescu, Secretar de Stat, domnul Adrian Pășcuță - Șef Oficiul Teritorial pentru IMM și Cooperație, Timișoara şi domnul Darius Vodă, Director Cabinet Secretar de Stat, absolventul Universităţii Europene "Drăgan" din Lugoj.

Obiectivul schemei de ajutor de minimis "Locuri de muncă subvenţionate" îl constituie dezvoltarea aptitudinilor de muncă ale tinerilor absolvenţi ai unei instituţii de învăţământ secundar şi terţiar în 2014, aflaţi în tranziţie de la şcoală la viaţa activă, prin învăţarea la locul de muncă şi subvenţionarea locurilor de muncă. Astfel, întreprinderile mici şi mijlocii şi microîntreprinderile vor primi subvenţii dacă vor angaja tineri absolvenţi din promoţia 2014, pe o perioadă de minimum şase luni şi de maximum 12 luni. Ajutorul de minimis se acordă IMM-urilor sub formă de sume nerambursabile, pentru acoperirea cheltuielilor salariale complete cu angajaţii noi în limita a 1.575 de lei pe lună pentru studii medii şi 2.328 de lei pe lună pentru studii superioare. Valoarea maximă a subvenţiei acordate pentru plata salariului net este de 900 de lei pe lună pentru studii medii şi de 1.300 de lei pe lună pentru studii superioare.

Evenimentul se încadrează în seria de acţiuni derulate de DIMMMAT în scopul sprijinirii antreprenoriatului în România prin intermediul programului România HUB.

Principalele teme de discuție ce vor fi abordate în cadrul întâlnirii de marți, 28.10.2014, de la Universitatea Europeană "Drăgan" din Lugoj sunt:

  • Programul "Locuri de muncă pentru TINEri în regiunile București, Ilfov și VEST";
  • Accesul IMM la finanțare în perioada 2014 - 2020 (programele naționale pentru sprijinirea IMM);
  • Accesul IMM la creditare (descrierea programului româno - elvețian pentru IMM - PREIMM);
  • Noile măsuri pentru mediul de afaceri dispuse de către Departamentul pentru IMM, Mediul de Afaceri și Turism ( DIMMMAT): Legea Business Angels; Legea Mediatorului de credite; Strategia guvernamentală pentru dezvoltarea sectorului întreprinderilor mici şi mijlocii şi îmbunătăţirea mediului de afaceri din România - Orizont 2020; Programul România HUB.

Prin acest demers, Universitatea Europeană "Drăgan" din Lugoj doreşte să vină în ajutorul absolvenţilor săi pentru o mai rapidă încadrare pe piaţa muncii.

 

Documentaţia este disponibilă aici: http://www.aippimm.ro/articol/schema-de-ajutor-de-minimis-locuri-de-munca-subventionate/proiectele-schemei-de-ajutor-de-minimis-locuri-de-munca-subventionate-/

 

Serviciul de Presă al UED


Internship-uri şi Job-uri prin Trivago GmbH


 

În atenţia studenţilor şi absolvenţilor Universităţii Europene "Drăgan" din Lugoj !!!


Compania Trivago GmbH este cel mai mare website de căutare de hoteluri la nivel mondial, iar sediul companiei este în Düsseldorf, Germania.

Înfiinţat în anul 2005, Trivago oferă zilnic oportunităţi de carieră în domenii precum Comunicare, Relaţii Publice, Finanţe, Online Marketing, Servicii cu clienţii şi multe altele, atât studenţilor cât şi absolvenţilor. De asemenea, există varianta de job pentru perioada vacanţei de vară.

Vezi cum este să începi să lucrezi pentru cel mai mare comparator de preţuri hoteliere din lume www.trivago.ro, cu sediul în Düsseldorf-Germania.

https://www.youtube.com/watch?v=qqO02NLKCEI


 

DRAGAN GROUP