UED » » Ştiri/Evenimente an universitar curentŞtiri/Evenimente desfăşurate la Universitatea Europeană "Drăgan" din Lugoj în anul universitar 2016 - 2017


 

 

 23 iunie 2017

 

Sesiunea de comunicări ştiinţifice studenţeşti cu tema "Provocările cercetării ştiinţifice studenţeşti în România", ediţia a XII-a, organizată anual de Universitatea Europeană "Drăgan" din Lugoj.

 

 

14 iunie 2017

 

Universitatea Europeană "Drăgan" din Lugoj va găzdui un Concert de muzică corală cu participarea mezzo-sopranei lugojene Aura Twarowska, solistă a Operei de Stat din Viena.

 

 

29 mai 2017

 

La Universitatea Europeană "Drăgan" din Lugoj a avut loc ediţia 2017 a Târgului Liceelor, organizat de către CJRAE Timiș, CJAP Timiș, ISJ Timiș şi având drept partener Colegiul Național "Coriolan Brediceanu".

În cadrul manifestării și-au prezentat oferta educațională aferentă anului școlar 2017-2018, Colegiul Național "Coriolan Brediceanu", Colegiul Național "Iulia Hasdeu", Colegiul Tehnic "Valeriu Branişte", Liceul Tehnologic "Aurel Vlaicu", dar și Liceul Tehnologic "Traian Grozăvescu"  din Nădrag:

http://redesteptarea.ro/oferta-atractiva-pentru-elevii-de-gimnaziu-la-targul-liceelor-din-lugoj/#prettyPhoto

 

 

26 mai 2017

 

În Aula Magna a Universității Europene "Drăgan" au avut loc Cursurile festive ale promoției 2017 pentru absolvenții Facultății de Drept, programul de studii universitare de licenţă Drept și pentru absolvenții Facultății de Științe Economice, programul de studii universitare de licenţă Finanţe şi bănci:

http://redesteptarea.ro/la-revedere-in-2027-absolventii-de-la-drept-si-stiinte-economice-au-trecut-prin-emotiile-cursului-festiv/#prettyPhoto

 

 

25 mai 2017

 

Universitatea Europeană "Drăgan" din Lugoj a găzduit în Aula Magna Festivitatea de încheiere a studiilor liceale, organizată de Colegiul Naţional "Iulia Haşdeu" din Lugoj, pentru absolvenţii promoției 2017.

 

 

24 mai 2017

 

Echipa studențească a Universității Europene "Drăgan" din Lugoj a participat la finala națională a Competiției "Compania Anului 2017" - incubatorul educațional BizzFactory 2017, alături de alte 12 echipe studențești din cele mai importante centre academice universitare din România.

Proiectul "SaveArt" a fost inițiat de către Valentina Larisa TODERESCU, anul I - Facultatea de Drept, studii de universitare de master, specializarea ”Managementul investigației penale”, și Magdalena Rebeca TODERESCU, anul I - Facultatea de Științe Economice, studii universitare de licență, specializarea ”Finanțe și Bănci”.

Acest proiect a fost coordonat de către conferențiar universitar dr. Gabriel Ionel Dobrin, prorector al Universității Europene "Drăgan" din Lugoj.

 

 

24 mai 2017

 

Universitatea Europeană "Drăgan" din Lugoj a găzduit în Aula Magna Festivitatea de încheiere a studiilor liceale, organizată de Liceul Tehnologic "Aurel Vlaicu" din Lugoj, pentru absolvenţii promoției 2017.

 

 

23 mai 2017

 

Universitatea Europeană "Drăgan" din Lugoj a găzduit în Holul universităţii, Târgul Regional al Firmelor de Exerciţiu "EXPOVEST" Lugoj, aflat la cea de-a şasea ediţie, eveniment organizat de către Colegiul Tehnic "Valeriu Braniște" din Lugoj: http://redesteptarea.ro/firme-de-exercitiu-din-mai-multe-judete-ale-tarii-si-au-prezentat-ofertele-la-targul-expovest-de-la-universitatea-europeana-dragan/#prettyPhoto

 

 

22 mai 2017

 

Echipa studențească a Universității Europene "Drăgan" din Lugoj s-a calificat în finala națională a Competiției "Compania Anului 2017" - incubatorul educațional BizzFactory 2017, alături de alte 12 echipe studențești din cele mai importante centre academice universitare din România.

Proiectul "SaveArt" a fost inițiat de către Valentina Larisa TODERESCU, anul I - Facultatea de Drept, studii de universitare de master, specializarea ”Managementul investigației penale”, și Magdalena Rebeca TODERESCU, anul I - Facultatea de Științe Economice, studii universitare de licență, specializarea ”Finanțe și Bănci”.

Acest proiect a fost coordonat de către conferențiar universitar dr. Gabriel Ionel Dobrin, prorector al Universității Europene "Drăgan" din Lugoj:

https://www.facebook.com/JuniorAchievementRO/photos/a.1293284697385356.1073741956.264148536965649/1293289160718243/?type=3&theater

 

 

18 mai 2017

 

Participarea studenţilor Facultăţii de Ştiinţe Economice a Universităţii Europene "Drăgan" din Lugoj la Sesiunea de comunicări ştiinţifice studenţeşti organizată de Universitatea de Vest "Vasile Goldiş" din Arad în cadrul manifestării Zilele Academice Arădene”, ediţia a XXVII-a.

 

 

15 – 21 mai 2017

 

În cadrul acțiunii Săptămâna Porților Deschise, la invitația Universităţii Europene "Drăgan" din Lugoj, elevii claselor a XII-a de la liceele din Lugoj au participat la prezentarea ofertei educaţionale pentru anul universitar 2017 – 2018. Vizita a fost completată de vizionarea unui filmuleţ despre UED Lugoj, precum şi de un tur al bazei materiale a universităţii.

 

 

2 martie 2017

 

Universitatea Europeană "Drăgan" din Lugoj a găzduit Activitatea transdisciplinară organizată de Colegiul Tehnic "Valeriu Braniște" din Lugoj cu specific în domeniul de pregătire profesională electronică și automatizări, industrie textilă și pielărie, turism și alimentație publică, estetica și igiena corpului omenesc. În încheierea manifestării a avut loc o paradă a modei prezentată de elevi.

 

 

20 – 27 februarie 2017

 

Promovarea Ofertei Academice a Universităţii Europene "Drăgan" din Lugoj pentru anul universitar 2017 – 2018 în cadrul liceelor din Lugoj, Făget, Buziaș, Nădrag şi Caransebeș la clasele a XII-a, a fost realizată de o echipă mixtă formată din cadre didactice și studenți de la Facultățile de Drept și de Științe Economice.

 

 

20 decembrie 2016

 

Concertul anual de colinde susţinut de Corul "Ion Vidu" din Lugoj, dirijat de prof. dr. Lucian Oniță, cu ocazia sărbătorii Nașterii Mântuitorului a avut loc în holul Universităţii Europene "Drăgan" din Lugoj.

Soliști au fost sopranele Ioana Mia Iuga, Maria Virginia Oniţă, tenorul Daniel Zah şi baritonul Bogdan Saracin. Invitaţi să cânte, alături de corul lugojean, au fost membrii Formaţiei de Muzică de Cameră a Facultăţii de Muzică din Timişoara. Intrarea publicului a fost liberă.

 

 

17 decembrie 2016

 

În holul Universităţii Europene "Drăgan", a fost organizat un Spectacol de dans susţinut de elevii clubului de dans sportiv DanceMania.ro din Lugoj, îndrumaţi de către instructorul timişorean de dans, Iagăru Alexandru Daniel. Intrarea publicului a fost liberă.

 

 

8 decembrie 2016

 

Târgul caritabil de Crăciun, ediția a VI-a, găzduit de UED și organizat de Asociaţia FOA – Fusion of Arts formată din cadre didactice ale Şcolii de Arte "Dimitrie Stan" din Lugoj. Au participat cu creații elevi de la școlile și liceele din oraș, reprezentanți ai organizațiilor non-profit, artiști și artizani. Fondurile colectate au fost direcționate pentru soluționarea unui caz social.

 

 

8 decembrie 2016

 

Balul Bobocilor UED organizat de studenții anilor terminali, cu participarea studenților anului I de la ambele facultăți de Științe Economice și de Drept, are loc la Teatru Municipal "Traian Grozăvescu".

În încheierea spectacolului a concertat cântăreața Ruby.

 

 

25 – 26 noiembrie 2016

 

Sesiunea de comunicări știinţifice cu participare internaţională, cu tema "România şi provocările prezentului şi ale viitorului", ediția a XIV-a, organizată anual de Universitatea Europeană "Drăgan" din Lugoj.

 

 

23 noiembrie 2016

 

Curs deschis la disciplina Limba engleză cu tema Ziua Recunoștinței în Statele Unite ale Americii de la origini și până în prezent, cu participarea studenților anului I de la Facultățile de Științe Economice și de Drept și a elevilor clasei a XI-a A de la Colegiul Național "Iulia Hasdeu".

 

 

31 octombrie 2016

 

Halloween Party – eveniment organizat de studenții Universităţii Europene "Drăgan" din Lugoj.

 

 

3 – 7 octombrie 2016

 

Săptămâna Bobocilor Universităţii Europene "Drăgan" din Lugoj – acțiuni specifice de orientare și acomodare pentru studenții Anului I de la Facultățile de Științe Economice și de Drept.

 

 

3 octombrie 2016

 

Festivitatea de deschidere a anului universitar 2016 – 2017 la Universitatea Europeană "Drăgan" din Lugoj, cu participarea bobocilor, studenților, cadrelor didactice şi invitaților.

 

 


Ştiri/Evenimente organizate în anul universitar 2015 - 2016

Ştiri/Evenimente organizate în anul universitar 2014 - 2015

Ştiri/Evenimente organizate în anul universitar 2013 - 2014

Ştiri/Evenimente organizate în anul universitar 2012 - 2013


 

DRAGAN GROUP